Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с рейка !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с рейка !!!

колеги протече ми рейката и от двете страни подчти едновременно , и двата носача са омаслени и то яко . Ходих при един "майстор" на рейки , и ми обяви 350-400 лв. / аз не изкам да си купувам жигула а да ремонтирам рейка/ помагайте -идеи ,препоръки ,съвети за нещо по евтино че нямя сухо

Има присадки за хидравлика.На SHELL съм виждал и купувал(но не за алфата).Едни шишенца с волан нарисуван, 8лв (2007г).Трябва да видя от някоя друга кола става ли реиката ама да е без хидравлика.
    Alfa164 T.S 148++ HP
    Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

ами ако сложа малко масло 10w40 в хидравличното ще си счупа ли хидр. помпа

Comment

Отиди и си вземи една рейка втора ръка за 60-70лв,сипи и добавка за спиране на теч за всеки случай и не се занимавай с глупости.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

60-70 лв. от къде от италянеца ли ? Защото така ми казаха и за ремонта -па като утидох 350-400 кажи по конкретно ако знаеш

Comment

Да,от Италианеца или от някоя на части. В ЕМК33 продават и ремонтни комплекти,но точно за тази рейка незнам дали стават.
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

някой досега сменявал ли е , защото мисля да си я сменям сам - да подскаже тънкости да ги имам предвид

Comment

Да трябва да имаш сервиз
                Alfa164 T.S 148++ HP
                Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

на канал не става ли с малко помощ от приятели и доста инстроменти

Comment

юаи

На 1во време добавка и ГЛИЦЕРИН !!!!
                    Има варянт да изкараш повече от година.
                    А на помпата ще и е мн. мазно.
                    sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                    http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                    !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

глицерин от аптеката едно шишенце ли ??? тази идея / глицерин / за първи път я чувам -някой пробвал ли е ? Глицерина да не да би да смаже много помпата и после и тя да протече

Comment

тук гледах че едни маркучи утиват назад към гърнетата /някои имали представа за какво са -да загрявят маслото в хидравликата или ? http://www.alfa164.info/files/Alfa%20Ro ... eering.pdf

Comment

Това ти е "радиатора" на хидравличното масло.За Т.С. незнам дали има.Дизелите и голямите мотори го имат преди 92г.
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

слагах какви ли не добавки и ефета е минимален . Реших най ефтиния вариант с втора употреба от италянеца . -100 лв. Но там ми казаха че има разлика между бензинова и дизелова , и трябва да сваля старата да я занеса и да ми сравняват с това което ще ми дадът . Та въпроса ми е някой знае ли дали наистина има разлика или и там това младо момче не знаеше и ми се правеше на компетентен ?

Comment

Колеги сменяйте си АТF-а да не пускате такива теми, вътре става такъв бъркоч с годините че рано или късно
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X